Appartementen

Luxe appartementen met oppervlakten variërend van circa 58 tot maar liefst 145 m².

Alle appartementen op de begane grond beschikken over een ruime tuin. Appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van dakterrassen en loggia’s/balkons tot wel 48 m². Voor meer informatie kunt u de brochure van Hoogduynen en de plattegronden van de appartementen raadplegen.

Plattegronden

Luxe appartementen met oppervlakten variërend van circa 58 tot maar liefst 145 m². Alle appartementen op de begane grond beschikken over een ruime tuin. Appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn voorzien van dakterrassen en loggia’s/balkons tot wel 48 m². Voor meer informatie kunt u de brochure van Hoogduynen en de plattegronden van de appartementen raadplegen.

Uw eigen parkeerplaats en berging

Alle appartementen verkrijgen een privé-parkeerplaats op het terrein en een eigen berging in de kelder van het appartementencomplex. Bovendien is er op de achterzijde van het terrein een afsluitbare fietsenstalling waarin u uw fietsen kunt plaatsen. Per appartement is hier ruimte gereserveerd voor twee fietsen.

Ontvang de verkoopbrochure

Meer informatie

Staete Makelaars
Achterstraat 14-A
5151 BT Drunen
Tel: 0416-376141
www.staete.nl
nieuwbouw@staete.nl

Langstraat & Altena Projectontwikkeling

0416 – 725050

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkeling en realisatie van HOOGDUYNEN, schrijft u zich dan hier in als geïnteresseerde.